El Blog de Vinsentvega ;)

Un blog de tot un poc

Windows XP en pen o USB

Posted by VinsentVega a 27 Abril 2010


Per posar un Windows XP en un Pen i que arranque  l’ordinador des del Pen, hem de tindre:

En primer lloc renombrem l’arxiu “boot98sc.doc” a “boot98sc.exe” (si l’hem descarregat des d’aquesta pàgina), una volta fet, polsarem el botó dret sobre l’arxiu resultant (boot98sc.exe) i anirem al programa Winrar o 7Zip per a extreure els arxius de dins del .exe (extreure en bootsc\)en l’escriptori mateixa(Dóna un error al descomprimir però és normal i no passa res). Açò es descomprimirà en una imatge anomenada boot98sc.IMA la qual obrirem amb l’UltraIso o similar per acavant extraguent-la de nou (Ens crearà 34 elements).

Renombrem l’arxiu “HP_USB_Boot_Utility.doc” a “HP_USB_Boot_Utility.exe” i executem com administrador la ferramenta “HP_USB_Boot_Utility.exe”; en “device” s’assegurem que es la unitat USB correcta; el sistema d’arxius FAT( No FAT32); en “format options” marcarem “Quick Format” i “Create a DOS startup disk”, clicarem en el quadraet amb els tres puntets i buscarem la carpeta amb el contingut que hem extret anteriorment de la imatge “boot98sc.IMA”, i polsarem “start”; direm que sí a totes les opcions.

Una volta acavat el formateig de la memòria USB i tots els passos anteriors, copiarem el contingut de la carpeta creada a l’extreure l’arxiu “boot98sc.IMA” en la memòria USB. Quan ens pregunte si volem reemplaçar 3 arxius, li direm que sí! Ara ja tindrem el USB booteable o amb arranc incorporat.

Quasi per finalitzar, hem de copiar el contingut del cd de Windows XP a la memòria USB que hem creat arrancable. Reiniciar l’ordinador tenint en compte que en la Bios ha d’estar l’opció d’arrancar des d’una memòria extraible USB, i després d’unes pantalles de Windows 98, ens pregunta si anem a gastar-lo per a ús particular o no, hem de dir que sí escriguent “yes” i després quant el cursor es quede en c:\ hem d’escriure:

cd i386

winnt

I arrancarà el programa d’instal·lació, ens demanarà la ruta dels arxius d’instal·lació que per defecte ja està marcada, i després d’un bon rato, tindrem el Windows XP instal·lat en el nostre ordinador.

S’acavat copiar-se el cd original de Windows en altres per fer-se còpies de seguretat. 😉

Aquest minimanual ha sigut possible gràcies a:
http://www.trucoswindows.net/forowindows/windows-xp-2006/49557-necesito-instalar-xp-memoria-usb.html

Anuncis

2 Respostes to “Windows XP en pen o USB”

 1. Albert said

  No entenc que significa executem com administrador la ferramenta , pots especificar siusplau, demana contrasenya i no se quina es?

  • vinsentvega said

   Executar com administrador significa polsar sobre la icona o accés directe o programa el botó dret del ratolí i després elegir la 2ª opció que diu “Executar com administrador”. (Açò per a Windows 7 i Windows Vista, per a XP has de elegir l’opció “Executar com…” i després agafes el compte d’administrador que tingues definit.)
   Què és el que demana contrasenya?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: