El Blog de Vinsentvega ;)

Un blog de tot un poc

Descarregar llibres de Google Books

Posted by VinsentVega a 26 Agost 2010


Greasemonkey és un complement per a Firefox que permet la execució d’scripts per modificar la visualització de les pàgines i millorar la seua utilitat.
Per usar-lo sols cal instal·lar el complement per al Firefox, Greasemonkey i després instal·lar aquest script.

Després anirem al llibre q volem a Google Books i apareixerà un enllaç dalt a l’esquerra que posarà: “DOWNLOAD THIS BOOK” i una volta polsem el link ens demana el rang de les pàgines que volem descarregar del llibre (per exemple, si posem PR1 i PT1, descarregarem les pàgines que hi ha compreses entre la primera i l’última ambdúes incloses). Per descarregar-ho quant ja hem elegit el rang polsarem en “Get Download Links” i només caldrà esperar a que ens apareguen els links de cada pàgina individual en format “.png” o si ens esprem a que ens done tots els links, podem descarregar tot el llibre junt polsant en l’últim enllaç que marca totes les fulles i no anant fulla a fulla. A voltes pareix que no funcione bé però cal tindre paciència, que depén del tamany del llibre per acavar abans o després. El que és segur és que acava agafant-se el seu temps. 😛

Pot ocòrrer que no es mostre tot el llibre, l’explicació que dóna Google és:

Com es restringeix la vista prèvia d’un llibre?

Molts dels llibres que es poden previsualitzar a la Cerca de llibres de Google estan protegits per drets d’autor i es mostren amb el permís dels editors i els autors. Podeu consultar aquests llibres que disposen d’una “vista prèvia restringida” de la mateixa manera que ho faria en una llibreria, però no podrà veure més pàgines de les que posi a la seva disposició el propietari dels drets d’autor.

Quan hagi accedit al nombre màxim de pàgines que es permetin per a un llibre, la resta de les pàgines s’omitiran de la vista prèvia. Podeu demanar una còpia completa de qualsevol llibre a través dels enllaços “Aconseguir aquest llibre” situats al lateral de la pàgina de previsualització.

Anuncis

4 Respostes to “Descarregar llibres de Google Books”

  1. oriolsbd said

    Ho vaig haver d’utilitzar fa poc temps, i va molt bé.

    Per cert, m’alegro que tornis a escriure després d’un “temps de silenci”. 🙂

    Salut!

  2. Pinx said

    Pq tots els llibres q apareixen d la meu rama estàn en angles?? com puc fer per a trovar-ne´n d´autors espanyols? gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: