El Blog de Vinsentvega ;)

Un blog de tot un poc

Solucions a les molestes trucades de propaganda de Telefònica, Vodafone i Orange.

Posted by VinsentVega a 17 Desembre 2010


Quan no paren de cridar-te del 1004, 690 ó 470 per a promocions i no vuigues que te molesten més:

  • Contestar en un altre idioma, per exemple en anglés: “Sorry, I don’t speak Spanish” i ells mateixa pengen i no criden més.
  • Dir-los: “espera un moment que estic amb unes noies”, i els poses els sons d’una orgia d’una pel·lícula X, jajajaja i seguiu parlant amb l’operadora amb els sons de fons, la majoria de les vegades pengen, encara que algú/na se li nota que es posa caxondó/na, jajajajaja, proveu, ho passareu genial.
  • També pots dir que ja tens contractat el servei que ells t’ofereixen, sigui veritat o mentida, insisteix que és així i voràs com ja no tenen cap argument i no te tornen a molestar..
  • També pots queixar-te per les molèsties i els exigeixes que t’envien un mòbil com a compensació…
  • Els dius que el número al que han cridat és telèfon d’empresa i que per això haurien de trucar a la teva empresa que pot estar interessada, quan et preguntin quina empresa és, els dius: Vodafone! o Orange o Vomitar!!
  • Una altra opció és perquè et deixin de cridar és dir que acabes de signar la permanència amb l’operadora rival per 18 mesos, que et truquen d’ací a 18 mesos que gustosament els escoltaràs. Estaràs 18 mesos sense molèsties…
  • Els preguntes cóm han conseguit el teu número i que vols el full de reclamacions i …. desaparèixen les trucades!!
  • Pots apuntar-te el número seu al teu mòbil i restringir les trucades.
  • També pots contestar: “Un moment, espereu que jo sóc el majordom! “, I vas i els deixe parlant soles fins que es farten i pengen.
  • Els pots dir que no has demanat a ningú que te truque, que és una trucada no sol.licitada i per tant que han de penjar, ho has de repetir com un robot (sense deixar-los articular paraula) fins que al final pengen. Sobretot has de recalcar que els pots denunciar perquè estan impedint que entre una trucada per a una possible oferta de treball. Al final pengen ells i quedes com un senyor.
  • Pots ser agressiu:”Porteu una setmana trucant-me cada dia a diferents hores i mai els he atès, m’estan inflant les pilotes!!!”
  • També depenent del teu estat d’ànims pots optar per una d’aquestes 3 opcions:

1. No, gràcies i penges
2. Si estàs de mal humor aprofites per descarregar l’adrenalina muntant una bronca absurda i gens educada.
3. Aprofites per passar una ratet d’humor, per exemple te poses en el paper d’algú més gran(avi) que no sap el que és un servei (wc), te fas el dur d’oïda fins a no comprendre el seu nom, li’l fas repetir, els demanes moooolta informació, fingeixes estar molt content per la trucada, però te fas el tonto com si no t’adonares del que et diuen…Jejejeje.

Sinó vols que te parlen en Castellà de Suramèrica, els demanes que vols parlar amb una persona que parle Català o sinó no parles, i et passen a un que parla el nostre idioma…Siiiiiii!!!!!

Deixa un comentari