El Blog de Vinsentvega ;)

Un blog de tot un poc

Resposta a la ministra González-Sinde pel seu atreviment al dir “Oferta legal y asequible de cultura” i “Somos el único país que tiene un ADSL potente y unas reglas de juego enclenques”

Posted by VinsentVega a 21 Desembre 2010


Aquest és el video de la impresentable ministra:

La meua resposta:

Senyoreta González-Sinde, crec q no sap en quin país viu vostè, o si sap on viu li regalen l’ADSL i no paga, o per ser ministra paga poc i li arriba molta velocitat, o perquè utilitza Internet al Senat i ahí va que vola, perquè a Espanya, l’ADSL és exageradament car i exageradament lent. No es pot comparar amb cap país de la Unió Europea. Ara (des de fa un parell de mesos, Ono i només Ono està oferint 50Mb / s), les altres estan entre 1Mb/sy 10Mb / s, exceptuant Jazztel que ofereixen 20Mb / s però només arriben 13Mb / s. Els preus se situen per a l’usuari final (sense comptar la publicitat falsa que emeten TOTES les companyies de telecomunicacions entre 40 € i 80 € per aquestes escombraries de velocitat. Sí senyora ministra, ESCOMBRARIES DE VELOCITAT!!! Per exemple, si ens comparem amb Portugal (en la mateixa península Ibèrica, res de mirar al Japó, Finlàndia, Korea, Alemanya, França ..) tenen 100Mb/sy paguen uns 20 €. La puta meitat que a Espanya per 10 vegades més de velocitat. Si això (a Espanya els 10 Mb / s) és un ADSL potent és que NO TÉ NI PUTA IDEA DEL QUÈ PARLA.
És una vergonya aquests preus abusius, és una vergonya aquests sous tan baixos, és una vergonya la publicitat enganyosa de les companyies (acabe de cridar a Ono per la seva oferta de 50Mb / s per 25’90 € que posa a la seva pàgina web:

http : / / http://www.ono.es/ofertas/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ono&utm_campaign=Marca% 2bONO% 2bExacta & gclid = COL3l5nT_aUCFRYv3wodNj9oog)

i resulta que aquest preu és mentida, q cal sumar-li el lloguer de nosequé i nosecuantos i que al final de la història realment costa 50 putos euros(47’5€ amb el preu promocional i 70€ sense la promoció). El doble del que ofereixen. És una vergonya que el govern permeta aquestes mentides IL.LEGALS que estan penades per la Llei però que en aquest puto país NINGÚ COMPLEIX I MENYS els multen!!! A VORE SI ES SENTERA, PER AL 98% DELS ESPANYOLS, L’ADSL ÉS EL MÉS CAR D’EUROPA I ELS SALARIS SÓN ELS MÉS BAIXOS … la diferència és abismal si compares: velocitat a Espanya / Salari a Espanya amb velocitat en Alemanya / Salari a Alemanya. Així que NO TINGA LA CARA DURA DE SORTIR EN PÚBLIC A COMPTAR LES SEUES MENTIDES …
Un ciutadà cabrejat i fins als nassos dels que manen (Revolució ja!!!)

Anuncis

2 Respostes to “Resposta a la ministra González-Sinde pel seu atreviment al dir “Oferta legal y asequible de cultura” i “Somos el único país que tiene un ADSL potente y unas reglas de juego enclenques””

  1. Pinx said

    “VAMOS A CONTAR MENTIRAS TRALARÁ”:Tens més raó q un sant! volarà l´ADSL a sa casa, pq jo pague vora 60€ x 3 megues d merda i damunt m venen “llamadas gratis a fijos” i ni em funciona, pq no em dixa cridar,i quan cride se van passant la pilota d´uns a altres, xo jo mentres pagant com una idiota x tindre un servici mínim sense tindre´l. D´aquesta forma timofònica q son rics, tenen més diners a costa d la seua merda d servici, i jo un ciutadana q arriva justet a fin d mes perd diners…això com es menja?
    Snyora Ministra no ens venga la moto, en Espanya anem x darrere, estem a anys llum d pareixer´s lo més minim en avanç i desenvolupament a capitals Europees. Ací els rics smpre tenen més i a la resta una patà al cul i una sacà d mentides.
    “Todo para el pueblo, pero sin el pueblo…” Incompetens!més q incompetents!!
    M´encenc en flamaaa!!Dute´ls xa falles, pq tenen totes les paparetes d ser el puto ninot central!! burros! més q burros!

  2. Sinde Puta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: