El Blog de Vinsentvega ;)

Un blog de tot un poc

Llistat de pàgines per aprendre anglés

Posted by VinsentVega a 8 Novembre 2012


S’inclou pàgines angleses com pàgines en castella. Hi ha algunes que tenen vídeso, altres audios, altres exercicis… És una gran recopilació …

El bloc per aprendre anglès: Tinguis un nivell avançat o acabes de començar. Estiguis preparant per algun examen en concret (com ara Cambridge o TOEFL), o simplement vols aprendre anglès sense haver d’anar a una acadèmia, EBPAI t’ofereix multitud de recursos de collita pròpia, tot tipus d’exercicis per a un mayorreforzamiento, unes explicacions sobre la teoria que més d’un voldria (jo inclòs). Cursos complets per als nivells de principiant, mig i avançat i moltes coses més que fan que aquesta pàgina web es trobi entre les millors de parla hispana per aprendre anglès. Una font gairebé inesgotable a la qual poder consultar.

Wordreference: T’ofereix els resultats de qualsevol paraula que busquis traduïda al castellà (i diversos idiomes més). A part, et mostra algun exemple sobre la utilització d’aquesta paraula. També et transcriu fonèticament la paraula i si es dóna el cas et posa exemples que es poden utilitzar com phrasal verbs. I per finalitzar, en el seu fòrum es pot comprovar com gairebé qualsevol dubte existent és resposta d’una forma magistral. I si no fos suficient, es pot consultar des d’un smartphone amb Android o IOS.

Wordnik: Se li podria considerar com un recopilatori de diccionaris. El seu funcionament és senzill, introdueixes una paraula ia continuació veuràs seva definició (tot en anglès) de diversos diccionaris (com American Heritage ® Dictionary of the English Language, Century Dictionary and Cyclopedia, Viccionari, etc …) però a part d’això, t’indica qual és l’etimologia de la paraula, exemples en frases on la paraula és present, paraules similars a ella (com a sinònims, antònims), el so de la seva pronunciació, i fins i tot imatges corresponents a aquesta paraula per a un major reforçament mnemotècnic.

Diccionari de Cambridge: El diccionari britànic per excel · lència (en anglès) de sobres conegut per tots. Al costat de Wordreference i Wordnik fan una combinació infalibre per trobar el significat de qualsevol paraula.

Exercici d’anglès: Una de les meves pàgines favorites de parla hispana. S’actualitza diàriament amb nou contingut sobre qualsevol aspecte gramatical a tenir en compte (al costat de exercicis disponibles per a la seva resolucón). A part, també dóna consells sobre com millorar els nostres registres en listening, reading i una major comprensió lectora. Tota una meravella i amb una quantitat d’exercicis i teoria pràcticament il · limitada.

Daily writing Tips: Pàgina web en anglès on cada dia t’ofereix un nou consell sobre com millorar la teva gramàtica, ortografia, vocabulari, i en general, per escriure millor. Em sembla una pàgina web excel · lent on els consells que mostren estan explicats d’una manera molt senzilla i amb exemples vàlids per a tothom.

Busy Teacher: Busy Teacher és una amplíssima pàgina web plena de documents, exercicis i material descarregable en què et pot servir tant si ets alumne o com a professor per incorporar-les en les teves classes. Si t’apuntes al seu butlletí setmanal, t’arribarà un correu electrònic totes les setmanes amb totes les novetats (que és molt àmplia).

New Yorker: Revista digital nord-americana enfocada principalment al públic de Nova York. La recomano perquè és una de les revistes amb qualitat fora de tot dubte, en la qual els seus periodistes serveixen com a exemple a l’hora de realitzar una crítica, anàlisi (o simplement per donar una opinió). A part d’això, és de les poques revistes que encara figura entre els seus treballadors un verificador.

The New York Times: La versió digital del popular magazine nord-americà. Cobreix pràcticament qualsevol tema d’interès general (política, esports, economia, ciència …). Ideal per guanyar vocabulari i expressions utilitzades. A part que és un dels diaris més influents a nivell global.

English on the Rocks: La vaig descobrir gràcies a Twitter, i des de llavors la segueixo cada dia. S’actualitza diverses vegades al dia incloent vocabulari d’un tema específic, llenguatge argot (col · loquial), idioms (amb exemples en el seu ús), cançons traduïdes, false friends … A tenir molt en compte.

About.com – ESL es a second llenguatge: Pàgina web en anglès que s’actualitza diverses vegades al dia. Inclou tot tipus d’exemples amb la seva respectiva teoria sobre qualsevol categoria, donant consells sobre com millorar a nivell escrit, gramatical, pronunciació … per a qualsevol tipus de nivell.

Edudemic: La vaig descobrir recentment i encara que no es basi en aprendre anglès, indirectament està relacionat. Pàgina web en anglès i es podria resumir en que es basa en noves formes d’aprenentatge en una aula al costat de les últimes aplicacions tecnològiques disponibles. Em fascina aquest món i la revolució que penso que hi haurà en molt poc temps.

Anglès Naturalment: Una altra pàgina que vaig descobrir gràcies a Twitter (beneït Twitter). Pàgina web dedicada per als que vulguin un major aprenentatge sobre algunes usos comunues en la parla anglesa, tot explicat d’una manera senzilla i amb tota mena d’exemples per a una major absorció. Que fàcil és per alguns explicar d’una manera tan sencila

La mansió de l’anglès: Crec que va ser la primera que vaig descobrir quan vaig començar a buscar recursos per aprendre anglès per Internet. Tot un clàssic per a mi. Ideal per a principiants.

Spark Notes: Crec que no menteixo que tot estudiant de literatura anglesa coneix aquesta pàgina. Una de les més completes d’aquest estil, on moltíssimes obres són diseccionadas per un major enteniment. Cal destacar l’aplicació mòbil, requisit indispensable

Grade Saver: Similar a Sparknotes, guies d’estudi per a un major aprenentatge del vast món literari que ens envolta.

Howjsay: Pàgina web anglesa on podeu trobar com es pronuncia qualsevol paraula. Ja no hi ha excusa per pronunciar malament

Rodriguez Álvarez: Curiosa i increïble pàgina web en la qual podem trobar un amplíssim llistat de novel · les en què al costat de la novel · la podem trobar la seva versió en llibre d’àudio i comparacions entre diferents traduccions de la mateixa obra. Em impressiona i em aclapara a la mateixa vegada imaginar tot el temps que l’autor ha hagut de disposar per aconseguir tal proesa.

The Project Gutenberg: El cèlebre projecte Gutenberg. En aquesta pàgina podreu trobar més de quaranta mil títols (en anglès) en què podreu descarregar sense cap perill per a qualsevol tipus de dispositiu, ja sigui per ordinador, mòbil, ebook, etc …

Thesaurus: Complet diccionari de sinònims i antònims. Poc més que afegir que a part d’això també t’ofereix la definició de la paraula, pronunciació i fonètica.

Ted: Les famoses conferències de TED. Més d’una vegada us he parlat d’elles. Totalment recomanable si voleu veure nous punts de vista, projectes inimaginables i per millorar el teu nivell auditiu.

Urban Dictionary: Com el seu propi nom indica, Urban Dictionary et presenta diàriament el significat de noves paraules que es creen a través de qualsevol mitjà. Molt útil per estar a l’última.

Educational Technology and Mobile Learning: Completa pàgina web (en anglès) en què t’ofereix diferents aplicacions per poder tenir una major comoditat a l’hora de desenvolupar noves tasques o per donar classes.

Pronunciation Coach: Pàgina web (en anglès) que t’ajudarà a millorar el teu nivell auditiu i de pronunciació.

Cursos Gratis i Idiomes: Aquesta web incompleta està molt bé, ja que abasta diversos idiomes i totes les lliçons tenen àudio amb la pronunciació

Aprendre anglés: La quantitat d’informació que tenen (centenars de postcast, vinyes, còmics per a nens, jocs, …) és brutal i tot amb una qualitat incriblemente alta, i si, completament gratuït.

Duolingo: no sols aprens un idioma, a més ho fas gratis perquè estàs ajudant a realitzar traduccions

Ompersonal: Web argentina amb recursos per aprendre anglés.

Engvid: Una altra bona.

Lingualia: Una gran pàgina per aprendre.

Busuu: És una web per a l’intercanvi d’idiomes amb altres persones, pots aprende diversos idiomes (no només anglès!), també hi ha lliçons gratis i altres de pagament. Personalment la definiria com una xarxa social per a l’intercanvi d’idiomes (sense comparar amb Facebook), pots tenir el teu cercle d’amics, realitzar exercicis proposat que seran corregits per altres persones, alhora tu pots corregir exercicis d’altres.

Listen-to-english:

Intercanvi: pàgina d’intercanvi que et posen en contacte amb algú de l’idioma que vols aprendre i aquesta persona vol aprendre el teu idioma natiu.

http://www.beblenglish.wordpress.com/

http://www.flo-joe.co.uk/index.htm

http://www.splendid-speaking.com/index.html

http://www.ted.com/

http://www.5min.com/

http://mylingo.org/

http://elblogdelingles.blogspot.com.es/

http://www.subingles.com/

http://www.lingq.com/es/

http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/

http://www.ingles-colegios.com/

http://phoneenglish.es/

http://www.colingo.com/

http://elblogdeviajesyestudios.blogspot.com.es/2012/10/las-7-mejores-web-si-quieres-aprender.html

http://www.english-test.net/

http://www.linguee.es/

http://www.unmundoperplejo.com/ingles-util-e-informal-para-el-dia-a-dia/

 

Vist en: http://eingleses.com/2012/11/03/lista-de-paginas-recomendadas-para-aprender-ingles/

Una resposta to “Llistat de pàgines per aprendre anglés”

  1. […] Cursos Gratis i Idiomes: Aquesta web incompleta està molt bé, ja que abasta diversos idiomes i totes les lliçons tenen àudio amb la pronunciació. – Aprendre anglés: La quantitat d'informació que tenen (centenars de postcast, …  […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: